Je wilt vaker de natuur in

Je wilt meer verbinding met jezelf en met anderen

Je wilt samen met anderen meer bewegen door (hard) te lopen

Je wilt werken aan je doelen en aan je persoonlijke ontwikkeling

Je bent op zoek naar gezelligheid

en/of

Je hebt een stok achter de deur nodig

Je wilt wandelen of rennen om te ontspannen en niet om je sportprestaties te verbeteren

Volg een van de trainingsprogramma’s van Meidoz

De Meidoz trainingsprogramma’s zijn laagdrempelig, geen loopgroepen en niet prestatiegericht. Iedereen kan aansluiten ongeacht je niveau! Volg een trainingsprogramma en ontdek wat de verbinding van de natuur en andere mensen jou kan brengen. Het programma brengt je naast een actief uitje, gezelligheid, rust in je hoofd, focus en verbinding met jezelf en met anderen.

De trainingsprogramma’s zijn een mix van sport, spel en opdrachten in de natuur. Even tijd nemen voor jezelf. Werken aan je geluksgevoel, jou doelen en gezondheid. Een programma die je bewust maakt van je denken, voelen en doen en je zintuigen. Waarbij het genieten en plezier met anderen een belangrijk onderdeel is.

De oefeningen bestaan niet alleen uit wandel, ren, stretch- en coolingdown oefeningen. We wisselen inspanningsoefeningen af met spel, ontspanning- en focusoefeningen. Allemaal gericht om jou een geluksmoment te laten ervaren en in verbinding te brengen met de natuur en met anderen.

We lopen of rennen langs mooie plekjes in de natuur. We vertragen om er bewust van te zijn of staan letterlijk stil. We focussen op wat de omgeving jou te bieden heeft. Je krijgt handvatten om beweging, voeding en rust in je leven in te bouwen.

De trainingsprogramma’s

Meidoz Walk and Talk

Voor iedereen die wil wandelen en verbinding hebben met anderen.

Een trainingsprogramma met als basis wandelen.
Dit programma gaat niet alleen over letterlijk en bewust stappen zetten in de natuur maar ook over stilstaan en vertragen.

Het programma is een combinatie van bewust wandelen, in- en ontspanningsoefeningen, spel en focusoefeningen.

Meidoz Fun for the Family

Voor kinderen van 6 tot 60 jaar.

Dit programma richt zich op  de verbinding tussen ouder en kind, samen een paar uur ontspannen en genieten door samen actief te zijn in de natuur.

Het programma is een combinatie van wandelen, rennen, spelen, in- en ontspanningsoefeningen en focusoefeningen.

meidoz run4fun fun in the family

Wat kost het?

Meidoz neemt je zes weken mee op pad door de schitterende natuurgebieden in de omgeving Zwolle – Olst/Wijhe. We lopen of rennen iedere week 1,5 uur langs de mooiste plekjes uit de omgeving. Iedere week behandelen we een thema dat we uitdiepen met oefeningen. Daarnaast krijg je handvatten zodat je er ook thuis mee aan de slag kan.

Is jou interesse gewekt? Kijk dan in de kalender wanneer er weer een programma start of schrijf je hieronder direct in? Past de dag of tijd jouw niet? Laat dan even een bericht achter op de contactpagina kijk ik of hier een mouw aan te passen is.

Hopelijk mag ik jou of misschien wel jou met jouw gezin of vriendengroep binnenkort ontmoeten!

Een programma van 6 weken:
kost 75 euro per persoon.

Kom je met je kind(eren) naar het Meidoz fun for the family programma dan zijn de kosten:
75 euro per volwassene en 30 euro per kind.

In begrepen in het programma zit een kopje koffie, thee of limonade bij aanvang en de eventuele readers bij de verschillende thema’s om terug te kunnen kijken.

Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft.

– Rommert Boonstra